marți, 19 martie, 2024

VAMA ALBITA: Tigari de contrabanda ascunse in podeaua dublata a unui microbuz – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 2.020 pachete de tigari, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse intr-un spatiu special amenajat prin dublarea podelei unui microbuz, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

In ziua de 18 ianuarie,  in jurul orei 02.30, la P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Maxim T., in varsta de 37 de ani, domiciliat pe raza judetului Vaslui, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit, ascunse si nedeclarate, intr-un spatiu special amenajat prin dublarea podelei microbuzului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 2.020 pachete tigari, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare totala de 9.090 lei, si a microbuzului, in valoare de 76.500 lei, in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img