vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA:Tigari de contrabanda ascunse sub scaunul pasagerului unui microbuz

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita – impreuna cu lucratorii vamali au descoperit 4.400 tigarete fara insemne de accizare pe care soferul unui microbuz incerca sa le introduca in tara ascunse in microbuzul pe care il conducea.

In ziua de 18 decembrie., in jurul orei 10.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul roman Asot D., in varsta de 44 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Germania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra vehiculului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse sub sacunul pasagerului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 4.400 tigarete, fara insemne de accizare.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare de 991 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare totala de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img