vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Urmarit international, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia erau emise alerte de punere in aplicare a unor mandate de arestare, emise de autoritatile din Italia si Romania.

In data de 14 iunie, in jurul orei 06.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, calatorind ca pasager intr-un autoturism, Vasile C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 25 de ani.

"La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele tanarului erau emise alerte de punere in aplicare a unor mandate de arestare emise de autoritatile din Italia, la data de 12.04.2018, fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt pe teritoriul Italiei, respectiv de catre autoritatile din Romania deoarece este cercetat pentru savarsirea de infractiuni contra ordinii si sigurantei publice." declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Tanarul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img