News Flash:

VAMA ALBITA:Vesta captusita cu tigari de contrabanda

24 Martie 2016
2140 Vizualizari | 0 Comentarii
In P.T.F. Albita, echipa comuna de control, formata din inspectori vamali si politisti de frontiera, a descoperit aproximativ 6.000 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova pe care o femeie incerca sa le introduca in tara ascunse pe corp, in captuseala vestei cu care era imbracata.

In ziua de 23 martie, in jurul orei 23.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, in calitate de pasager intr-un autoturism marca Ford Galaxy, inmatriculat in R. Moldova, Larisa S., in varsta de 50 de ani, domiciliata pe raza municipiului Bucuresti.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanelor, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, in captuseala unei veste, cu care era imbracata Larisa S., 5.860 tigarete, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare de 1.320 lei si sanctionarea contraventionala a femeii cu amenda in valoare de 5.000 lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0863 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018919 (s)