joi, 18 aprilie, 2024

Vasile Miriuta, multumit de ce a gasit la FC Hermannstadt: ‘Vom aduce 2-3 jucatori, nu avem nevoie de mai multi’

Distribuie:

Publicat:

Vasile Miriuță este mulțumit de ceea ce a găsit la FC Hermannstadt, echipă pe care a preluat-o în urmă cu câteva săptămâni. Condițiile de pregătire și investițiile din infrastructura stadionului îl fac pe antrenor să declare că poate să obțină rezultate foarte bune la Sibiu, anunță MEDIAFAX.

Miriuță este mulțumit și de lot. În momentul de față, Hermannstadt nu are nevoie de prea multe transferuri. „Sunt sigur că vom aduce 2-3 jucători, nu mai mulţi, pentru că sincer chiar n-am nevoie, avem jucători buni. Important este să fim cu toţii sănătoşi şi să ducem echipa cât mai sus.

Am mare încredere în mine, în stafful meu, în jucători şi în acest public minunat, care sunt sigur că va fi, ca şi anul trecut, al 12-lea jucător. Pot să-i felicit pe oamenii de aici. Au făcut multe sacrificii, ca să facă şi tribuna, şi terenul de joc, nocturna, pentru că, ştim cu toţii, anul trecut noi n-am avut nici teren de antrenament.

Ne-am antrenat pe unde am putut, şi în balon, acesta este adevărul. Ne-am antrenat vreo două săptămâni într-un balon, într-un cartier. Acum este teren de antrenament, s-a făcut şi o sală de forţă, pe care n-am avut-o anul trecut.” , a spus Miriuţă.

FC Hermannstadt se află pe locul 10 în Liga 1, din 14 echipe, cu 23 de puncte. În 2020, mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Sepsi Sf. Gheorghe (acasă), FC Botoșani (deplasare), Astra Giurgiu (acasă) și FC Voluntari (deplasare).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img