joi, 18 aprilie, 2024

VASLUI:A fost deschis centrul de primire a personelor fara adapost

Distribuie:

Publicat:

Temperaturile scazute din ultima perioada au  facut ca Primaria Vaslui sa deschida centrul de primire a persoanelor fara adapost.   Politistii locali, dar si lucratorii din cadrul ISU Vaslui identifica persoanele fara adapost.

„Centrul de primire in regim de urgenta a persoanelor fara adapost este deja deschis, in perioadele cu temperaturi scãzute. Politia Locala, Politia Municipala, dar si lucratori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta vor demara actiuni de identificare a persoanelor fara adapost, care vor fi indrumate catre spatiul special amenajat.  Persoanele care vor ajunge in Centrul de primire in regim de urgenta a persoanelor fara adapost vor primi un ceai cald si un sendvis  atunci cand ajung in centru, iar mai apoi, o masa calda la pranz. Centrul  este dotat cu dusuri, cu paturi si lenjerie, are sistem de incalzire, iar persoanele care ajung aici beneficiaza si de asistenta medicala”,  spun reprezentantii Primariei Vaslui.

Anul trecul, in Centrul de primire in regim de urgenta a persoanelor fara adapost, au fost in medie 16 persoane pe zi. Autoritatile se asteapta ca numarul oamenilor fara adapost care au nevoie de sprijin sa creasca in urmatoarele zile, odata cu accentuarea frigului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img