marți, 16 aprilie, 2024

VASLUI: a fost desemnata castigatoarea primei editii a LPS 2008 Cup

Distribuie:

Publicat:

CSM Iasi a castigat prima editie a LPS 2008 Cup, competitie organizata de Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui si care a adunat echipe din Iasi, Campulung Moldovenesc, Focsani, Piatra Neamt, Barlad si Vaslui.

Pe locul secund s-a clasat Prosport Focsani, urmata de LPS Vaslui, echipa antrenata de Adri Racovita si Cristi Vartolomei. Locul 4 a fost ocupat de cea de a doua echipa, LPS Vaslui-rosu.

“Dupa trei zile de sarbatoare, gazduite de liceul nostru, ramanem placut impresionati de interesul aratat din partea sustinatorilor echipelor participante. Au oferit un spectacol deosebit, intr-o sala aproape plina, cu peste 120 de copii. Prima echipa a LPS a avut evolutii remarcabile, reusind sa invinga in faza grupelor (3-2) si sa termine la egalitate (3-3), in semifinale, in fata castigatoarei turneului CSMS Iasi. Colegii lor de la LPS 2008 Vaslui (rosu) au terminat competitia pe locul 4. O evolutie foarte buna au avut si colegii de la Atletic Barlad, care au ratat la loviturile de departajare calicarea in careul de asi. Multumim oaspetilor pentru participare si va asteptam cu drag la urmatoarea editie”, a precizat Ionut Chiochiu, directorul LPS Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img