marți, 19 martie, 2024

Vaslui:A încercat să mituiască un polițist și s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vaslui este cercetat pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere unui polițist 200 de lei pentru a nu-i reține permisul de conducere.

Fapta s-a petrecut în cursul serii de ieri, 15 ianuarie a.c., iar la scurt timp, agentul de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui – Serviciul Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, căruia i-a fost oferită mita, a depus denunț la D.G.A – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vaslui.

Acesta a relatat faptul că, ieri, l-a depistat pe tânăr la volanul unui autoturism cu care depășise limita legală de viteză. În momentul în care i-a solicitat să se legitimeze, a constatat că acesta nu deținea asupra lui nici documentele de identitate. Temându-se că polițistul îi va reține permisul de conducere, cel aflat la volan i-a oferit 200 de lei cu titlu de mită.

În urma denunțului, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Vaslui, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind întocmit dosar de cercetare penală. Față de cel în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img