vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: A sunat la ambulanta pentru ca a fost evacuat din locuinta. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Doi copii de 2, respectiv 3 ani au ajuns in noapte de sambata spre duminica,16 octombrie la spital. Micuții, aduși de un echipaj de la ambulanță, erau însoţiţi de tatăl lor aflat în stare de ebrietate. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mama copiilor ar fi plecat de acasă cu un bebeluş de câteva luni, iar bărbatul rămas cu ceilalţi doi copii ar fi fost evacuat din locuinţa în care familia stătea cu chirie şi a sunat la ambulanţă.

Cei doi soţi sunt din comuna vasluiana Pogana şi au căutat să închirieze o locuinţă în satul Mitoc din comuna Banca, deoarece bărbatul şi-a găsit de lucru la o fabrică din zonă.

‘În urma unor discuţii pe care le-au avut cu proprietarul casei în care locuiau, mama a părăsit imobilul, împreună cu un bebeluş, iar tatăl a rămas cu ceilalţi doi copii, însă a fost evacuat din casa în care familia locuia cu chirie. Din informaţiile noastre, cazul este deja în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Copiii, împreună cu tatăl, au fost transportaţi la spital, iar autorităţile urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în acest caz’, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img