joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: Accidente de circulatie produse la sfarsit de saptamana

Distribuie:

Publicat:

La ultimele ore, pe raza judetului Vaslui, au avut loc doua accidente de circulatie in urma carora cinci persoane au suferit vatamari corporale.

Politistii Serviciului Rutier
au efectuat cercetari la locul producerii unui accident de circulatie, in urma caruia doua persoane au suferit vatamari corporale. Accidentul s-a produs in dimineata de 27.02.2016, pe D.N. 24, in afara localitatii Valeni.

    P. Alin, in varsta de 37 ani, din comuna Albesti, a condus un autoturism pe D.N. 24.  Intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, din cauza neatentiei in conducere, barbatul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta, avand in vedere sensul de deplasare.

    La Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui au fost transportati doi minori, aflati pe bancheta de spate a autoturismului: o fetita, in varsta de 9 ani, diagnosticata cu „fractura gamba” si un baiat, in varsta de 11 ani, diagnosticat cu „policontuzii”.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a aratat ca nu consumase bauturi alcoolice.

    In noaptea de 27/28-februarie, pe raza localitatii Badeana, comuna Tutova a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a trei persoane.

    Politistii Biroului Drumuri Nationale si Europene au efectuat cercetarea la fata locului si au stabilit primele date referitoare la imprejurarile producerii accidentului.

    M. Cecilia, in varsta de 27 ani, din judetul Galati, a condus un autovehicul pe D.E. 581, iar in localitatea Badeana, din cauza neatentiei in conducere, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iar autovehiculul a parasit partea carosabila.

    In urma accidentului, tanara si alte 2 persoane din autovehicul au fost transportate la Spitalul municipal de Urgenta Barlad: M. Cecilia a fost diagnosticata cu „contuzie gamba”, o tanara in varsta de 19 ani, din judetul Galati, cu „traumatism cranio-cerebral si contuzie sold”, iar o minora in varsta de 16 ani, din judetul Vaslui cu „contuzie cervicala”. 

    M. Cecilia a fost testata cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a aratat ca nu consumase bauturi alcoolice.
    In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducator auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img