vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Adelina Mihai a incheiat junioratul cu patru medalii la Mondiale

Distribuie:

Publicat:

Adelina Mihai incheie junioratul in forta, urcand de patru ori pe podiumul Campionatului Mondial de taekwon-do. In doua randuri, pentru sportiva CS ”Liga de Est” a cantat Imnul de Stat al Romaniei, fiind cea mai mare satisfactie ca sportiv.

”Concursul a fost cu o dificultate destul de mare. Am reusit sa inchei junioratul foarte frumos. A fost ultimul Campionat Mondial, la care am concurat la juniori. Am reusit sa obtin doua medalii de aur si doua de argint. A fost frumos, o competitie de la care am avut foarte multe de invatat si de la care am satisfactii mari”, a spus Adelina Mihai.

Vasluianca este multumita ca a spart gheata la lupta, proba cea mai dificila, unde a venit acasa cu medalia de argint: ”Am ratat o medalie de aur la lupta. Am intalnit o sportiva din Noua Zeelanda, pe care am fost aproape sa o bat in finala. Sunt, insa, multumita, tinand cont ca e primul Mondial la care am luat medalie la lupta, fiind proba cea mai grea”.

La Dublin, Adelina Mihai a devenit campioana mondiala cu echipa de junioare la probele lupta si tehnici speciale, iar la individual a obtinut o medalie de argint la lupta si o alta medalie de argint cu echipa Romaniei la spargeri forta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img