News Flash:

VASLUI:Ajutoarele de la UE vin odata cu campania electorala?!

4 Martie 2016
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu mai putin de 140.000 dintre locuitorii judetului Vaslui asteapta pachetele cu ajutoare alimentare oferite de Uniunea Europeana.

Daca in decembrie beneficiarilor li s-a promis ca isi vor primi produsele la inceputul anului, aveau sa primeasca o alta amanare pentru luna martie si la inceputul acestei luni, o alta pentru luna aprilie.
Cetatenii pun amanarile pe seama faptului ca este an electoral si autoritatile vor sa profite de acestea sa "incante" alegatorii.

 Anul acesta, distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE nu se mai face pe baza de cupoane individuale, ci in conformitate cu listele intocmite de autoritatile administratiei publice locale, respectiv primariile si Consiliul Judetean, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, in colaborare cu serviciile publice deconcentrate ale Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, respectiv Casa Judeteana de Pensii, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca”, a declarat subprefectul Mircea Gologan, coordonatorul Grupului de lucru pentru derularea POAD la nivelul judetului Vaslui.

Ajutoarele alimentare vor fi distribuite catre fiecare beneficiar in doua cutii de carton cu continut identic: 1 kg de faina alba, 2 kg de malai, 400 grame de paste fainoase, 2 litri de ulei, un kg de zahar, o cutie de conserva de carne de vita, o cutie de conserva pate de ficat de porc ,un kg de orez , o cutie de conserva de paste de tomate  si o punga de 500 de grame de fasole boabe.

 Repartizarea efectiva a alimentelor se va face in doua transe a cate o cutie de beneficiar, cu incadrarea in termenul stabilit de lege.

uniunea europeana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0943 (s) | 35 queries | Mysql time :0.035015 (s)