joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Alex Baltoi nu mai poate juca fotbal

Distribuie:

Publicat:

Alex Baltoi, care a activat in sezonul recent incheiat ca antrenor secund si ca jucator la Atletico Vaslui, in Liga a 3-a, a primit o suspendare de 10 luni si a fost amendat cu 100.000 de lei, pentru tentativa de trucare de meciuri.
Desi juca in Liga a 3-a, Baltoi a contactat persoane din conducerea clubului Dacia Braila, din Liga a 2-a, propunandu-le prin SMS 20.000 de lei (aproximativ 4.500 de euro) pentru a pierde meciul cu Clinceni, din 14 aprilie 2017, cu doua zile inainte Paste.

“Facem sa fie bine pentru toti de Pasti, pe praful asta”, a fost unul dintre mesajele trimise de Baltoi, care au ajuns ulterior la Comisia de Disciplina. “Tu stii cum e, iti dau tie si tu vorbesti cu baietii. Si mai ai ceva de la mine”, adauga fostul jucator de la Atletico.

Alin Panzaru, antrenorul de la Braila, a refuzat ferm: “Nu ma intereseaza un leu nemuncit, mai bine ma tarasc ca rama de foame (…) Ala care ofera sa-si ia lumanari cu ei, ca vine Pastele”. Antrenorul i-a recomandat lui Baltoi sa vorbeasca la Clinceni, “cu Dragomir, ca lor le plac combinatiile”.

Alex Baltoi sustine ca totul a fost o gluma de 1 aprilie: “Asta e o tampenie, o aberatie. Am facut o gluma de 1 aprilie cu Alin Panzaru (n.r antrenorul de la Dacia Braila). I-am zis sa facem si noi o chestie. Era o gluma, dar el a luat-o in serios si s-a dus cu SMS-ul la Federatie. Sunt nevinovat. Oricum m-am lasat de fotbal. Fac niste cursuri de kinetoterapie”.

In februarie 2016, clubul din Clinceni a fost preluat de chinezul Eric Mao, asociat de UEFA cu mafia asiatica a pariurilor, iar Alexandru Dragomir – fostul coleg al lui Baltoi de la Dinamo, Dinamo II si Clinceni – a fost numit presedinte.
st suspendat si el 3 luni de federatie pentru tentativa de trucare a unui meci.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img