joi, 28 martie, 2024

VASLUI: AVEM TINERI FRUMOSI SI RESPONSABILI SOCIAL!

Distribuie:

Publicat:

Cu doar câteva zile înainte de începerea noului an școlar, cei 26 de copii din Consiliul Consultativ al Copiilor din cadrul WORLD Vision Romania, din Județul Vaslui s-au întâlnit la Centrul de Tineret din orasul Negrești pentru a reflecta asupra a ceea ce a înseamnat anul 2018 din punct de vedere al activităților si evenimentelor pe care le-au organizat sau al proiectelor și inițiativelor pe care le-au desfășurat în școlile și comunitățile lor.

Astfel, una dintre cele mai importante realizări a copiilor din Consiliu a fost implicarea a peste 4700 de elevi din județul Vaslui în diferite acțiuni pe care le-au organizat cu scopul de a promova drepturile copiilor sau importanța accesului la educație.  

”Acest an a însemnat emoție, trăiri intense, bucuria de a face copiii fericiți, zâmbet dar, mai ales, satisfacție. Nu mă așteptam să mobilizăm atât de bine copiii și să avem atât de multă participare. Prin intermediul activităților am descoperit o variantă mai bună a mea, mai încrezătoare, mai organizată și mai răbdătoare.Mă bucur că am putut duce vocea copiilor din comunitatea mea de la șoaptă la strigăt. Mulțumesc acestui colectiv minunat, pentru că astfel am reușit să mă dezvolt, atât eu cât și comunitatea mea”, a spus Roxana un tânăr voluntar in varsta de 14 ani– CCC Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img