marți, 23 aprilie, 2024

Vaslui : Barbat acuzat ca a violat doua minore

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 29 de ani din localitatea Armasoaia, a fost dus in arest preventiv, sub acuzatia de viol si talharie impotriva unei minore de 14 ani. Anchetatorii au descoperit ca, in urma cu un an, barbatul a agresat- o sexual pe cumnata sa, o fetita in varsta de 13 ani.

Fapta s-a petrecut in data de 20 noiembrie, cand o fata de 14 ani ar fi fost luata cu forta de agresor, chiar sub privirile tatalui sau, fapta fiind anuntata de politisti abia pe data de 22 noiembrie.

"Am fost sesizati pe data de 22 noiembrie cu privire la faptul ca o minora de 14 ani a fost agresata sexual de un barbat de 29 de ani. In cursul anchetei, s-a stabilit ca acesta mai agresase in trecut o minora. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol, talharie si privare de libertate in mod ilegal", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Minora agresata le-a declarat reprezentantilor DGASPC Vaslui ca nu vrea sa se mai intoarca acasa, motiv pentru care s-a demarat o ancheta.

Agresorul a mai fost inchis in trecut pentru comiterea infractiunii de viol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img