vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: Barbat in coma profunda dupa ce s-a accidentat la locul de munca

Distribuie:

Publicat:

Totul s-a petrecut in localitatea Carja, unde un barbat in varsta de 64 de ani a cazut de un acoperis al unei hale si a intrat in coma profunda. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor de catre un echipaj al ambulantei, iar apoi un elicopter SMURD l-a preluat si l-a transportat la o unitate medicala din Galati.

Potrivit purtatorului de cuvant a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, barbatul ii ajuta pe doi muncitori care efectuau lucrari de amenajare a acoperisului unei hale de la o ferma piscicola din localitatea Carja si, fiind urcat pe o scara, s-a dezechilibrat si a cazut pe spate.

„Barbatul le dadea tabla la mana unor barbati care efectuau lucrari la acoperisul unei hale. Potrivit martorilor, barbatul ar fi cazut de la aproximativ un metru si jumatate. Reprezentantii Politiei Murgeni efectueaza cecetari, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incidentului”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ, Mihaela Straub.

 In acest caz a demarat o ancheta si Inspetoratul Teritorial de Munca Vaslui, care va stabili in ce conditii lucra respectivul barbat la ferma respectiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img