miercuri, 24 aprilie, 2024

VASLUI: Cea mai bună junioară de la Campionatul European de taekwon-do

Distribuie:

Publicat:

Adelina Mihai a fost de departe performera lotului României la Campionatul European de taekwon-do, de la Sofia (Bulgaria). Sportiva de la CS ”Liga de Est” Vaslui a câştigat proba de spargeri forţă, devenind campioană europeană. Vasluianca mai are o medalie de aur, obţinută în proba de luptă, la categoria 65 kg. De asemenea, cu echipa, Adelina Mihai a devenit campioană europeană la spargeri forţă, din lot făcând parte şi Ana-Maria Hăisan. Adelina Mihai este campioană europeană cu echipa de junioare și la proba de tehnici speciale, la care a mai contribuit și Miruna Lupașcu. La individual, în aceeași probă, a devenit vicecampioană europeană.
”E un sentiment foarte frumos, mai ales că anul acesta a fost cel mai bun campionat al meu. Am ieșit cea mai bună sportivă, încheind astfel, perioada de juniorat în forță”, a spus Adelina Mihai.
Secretul obținerii celor cinci medalii constă în multă muncă și sacrificii: ”Nu a fost mai greu, ci am fost mai bine pregătită. Îmi doream foarte mult să am evoluții cât mai bune. E rezultatul muncii mele”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img