luni, 18 martie, 2024

VASLUI: „CEL CARE ARE FACEBOOK ESTE UN TEMBEL” A DECLARAT DEPUTATUL PSD ADRIAN SOLOMON -VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Prezent in cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune local, deputatul PSD Adrian Solomon a ținut sa impartaseasca părerea lui in legătura cu rețeaua de socializare.

„ Cel care are Facebook nu mai are relații cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are soare, nu mai are ploaie, intuneric. Nu mai are nimic. El sta cu ochii in televizorul ăla. Dacă cineva ar dori sa facă din niște oameni normali niște tembeli, a reușit! Prin acest sistem. Tocmai prin faptul ca te captează, te atrage prin tot felul de glumițe, de lucruri simpatice iti mai bagă cate un mesaj de asta, rezist si nu știu ce si atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. Si toată lumea are tendința sa folosească in exces. Odată ce ai intrat , nu te mai despărți. Si ideea mea nu ca nu as vrea sa fiu si eu printre cei de acolo, dar mie îmi e mai bine așa. Ca dacă ma apuc sa comentez, va dați seama ce iese! Mai degrabă sa nu am Facebook decât sa am” si-a încheiat pledoaria social-democratul Solomon. Conform dicționarului explicativ al limbii romane tembel înseamnă „ nepasator, indiferent; indolent, lăsător; tâmpit, idiot”. Cu alte cuvinte,  inclusiv șeful domniei sale de partid, Liviu Dragnea se bucura de acest compliment, acesta având , desigur, cont de Facebook. La fel ca si simpatizanții si membrii de partid care ii dau Share deputatului Solomon la declarațiile politice aruncate in mediul online.                               

„ SUNT COMUNIST, DAR UNUL ILUMINAT”.

Politicianul vasluian nu este la prima astfel de declaratie, in 2012, pe vremea când premier era Mihai Răzvan Ungureanu acesta L-a „ asigurat” ca va avea soarta lui Aldo Moro.        

“Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB şi eu îi transmit public că, dacă are nesimţirea să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o ameninţare, e o asigurare”, a declarat deputatul PSD.

In 2014, Adrian Solomon declara ca este “comunist, dar unul iluminat”.   
                                                        

 “Sunt un pesedist adevarat si nu ma dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialista si chiar, de multe ori, comunista. Cine are ceva de comentat sa vina sa-mi contraargumenteze. Da, recunosc ca sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care accepta armonia sociala si nu are in programul sau politic lupta de clasa.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img