sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Vaslui: Cel mai bun an la juniori

Distribuie:

Publicat:

La Campionatul Mondial de taekwon-do, de la Dublin, cel mai bun rezultat al clubului Liga de Est Vaslui a fost obtinut de Mircea Hondru, care a devenit campion mondial la tehnici speciale individual, juniori. El mai are un titlu mondial cu echipa de juniori, la spargeri forta, iar la tehnici speciale, a devenit vicecampion mondial pe echipe. Tot pe echipe, vasluianul are un bronz la tull.

”A fost o experienta placuta, mai mult decat imi puteam imagina. Putea fi loc si de mai bine, mai ales la tehnici speciale, insa trebuie sa ma multumesc cu atat”, a spus Mircea Hondru.

Vasluianul inca nu constientizeaza importanta rezultatelor de la Mondiale, fiind, de altfel, cea mai buna participare a sa la o competitie internationala: ”Eu nu realizez suta la suta ce mi s-a intamplat. Inca mai traiesc euforia performantelor obtinute. Poate mai tarziu voi realiza ce s-a intamplat la acest campionat”.

Cu acest Mondial, Mircea Hondru a pus capat perioadei de juniorat pentru competitiile internationale. Bilantul este mai mult decat pozitiv, obtinand zece medalii, dintre care sase in acest an.

”In trei ani de competitii internationale la juniori am obtinut zece medalii. Acest an este de departe cel mai bun. La Mondiale am obtinut patru medalii, iar la Europene-doua medalii, ceea ce e ceva deosebit. Ma bucur ca am reusit sa inchei o perioada a carierei mele pe podium. Sunt convins ca nu voi uita asa de curand aceste performante, care imi dau incredere pe viitor”, a conchis Mircea Hondru.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img