joi, 18 aprilie, 2024

VASLUI:Centru de juniori la Solesti

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Iancu, detinator al licentei UEFA-C, intentioneaza sa puna bazele unui centru de copii si juniori in comuna Solesti. Acesta a demarat, de curand, un proiect, cu sprijinul Primariei, prin care a reinfiintat clubul Avantul Solesti, care activeaza cu succes in liga a cincea. Dupa sapte meciuri disputate, Avantul Solesti ocupa locul 3 in seria a doua, fiind la sase puncte de liderul, Flacara Muntenii de Sus.

“Am tinut ca in proiectul nostru sa cooptam numai localnici. Vrem ca echipa sa fie a solestenilor, iar in viitorul apropiat sa reusim promovarea in liga a patra”, a spus Gheorghe Iancu.

In afara de echipa de seniori, clubul din Solesti mai are inca 30 de copii si juniori. Acestia au participat si la proiectul Federatiei Romane de Fotbal, de la Padureni, intitulat “Performanta are viitor”.

“A fost o experienta de neuitat pentru cei mici. Au avut ocazia sa-i intalneasca pe Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu. Trei dintre copiii nostri au fost evidentiati, ceea ce demonstreaza ca munca noastra nu e in zadar”, a mai spus Gheorghe Iancu.

Solesteanul viseaza sa infiinteze un puternic centru de copii si juniori in comuna, iar un prim pas va fi facut prin infiintarea unui club, la care actionar unic sa fie Consiliul Local Solesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img