marți, 19 martie, 2024

VASLUI: CERCETATI PENTRU INFRACTIUNI CU VIOLENTA

Distribuie:

Publicat:

Trei tineri din comuna Rebricea sunt cercetati de politisti pentru savarsirea, pe raza localitatii Vaslui, a infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Unul din tineri a fost retinut de politisti 24 de ore.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui efectueaza cercetari intr-un dosar penal intocmit pe numele a trei tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 21 de ani, domiciliati in comuna Rebricea. Acestia sunt banuiti de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, fapte comise in noaptea de 20/21 mai a.c., pe raza municipiului Vaslui.

In fapt, in noaptea respectiva, cei trei tineri au consumat bauturi alcoolice intr-un local din municipiul Vaslui. Spre dimineata, acestia au parasit localul. In zona din apropierea barului, tinerii s-au intalnit cu un barbat de 29 de ani, pe care, fara sa-l cunoasca, au inceput sa-l loveasca. In apararea acestuia au intervenit trei agenti de paza de la local, care au reusit sa imobilizeze agresorii pana la sosirea echipajelor de politie.

Barbatul de 29 de ani si un agent de paza au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Cei trei tineri au fost condusi la sediul Politiei municipiului Vaslui, unde au fost audiati. Fata de tanarul de 21 de ani a fost emisa de catre politisti ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

Politistii continua cercetarile, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img