marți, 19 martie, 2024

Vaslui : Clasa de curs modernizata pentru elevii de la Scoala Gimnaziala “N.G.Lupu” Arsura

Distribuie:

Publicat:

Elevii clasei a VI-a de la Scoala Gimnaziala "N.G.Lupu" din Arsura se pot bucura de un ambient placut si modern atunci cand merg la orele de curs incepand cu acest nou an scolar.

Ei sunt micii beneficiari ai unui cabinet de istorie modernizat la standarde europene. Sala a fost dotata cu un calculator conectat prin cablu HDMI la un televizor cu diagonala de 160 cm, o imprimanta multifunctionala, mobilier, dozator de apa si un sistem audio cu statie  si microfoane fara fir, pentru a fi folosite in demersul didactic, dar si in activitatile extrascolare. In aceste activitati vor fi incluse si cursurile de sah ce se desfasoara in timpul anului scolar la Scoala Gimnaziala "N.G.Lupu" Arsura, in fiecare duminica.

"In colaborare cu Asociatia Frontiera Galateana , condusa de domnul Didel Badarau , am incheiat un contract de parteneriat, prin care am achizitionat 16 basoreliefuri reprezentand vrednici fauritori de istorie romaneasca. Valoarea artistica evaluata a celor 16 basoreliefuri este de 24.000 lei . Prin acest contract de parteneriat si datorita vointei domnului presedinte Didel Badarau, care doreste sa promoveze in toata tara aceste basoreliefuri, am reusit sa le achizitionam la o suma modica, fata de valoarea lor reala, printr-o contributie financiara personala. Multumim domnului presedinte al Asociatiei Frontiera Galateana . Toate aceste lucrari au fost amplasate in incinta Scolii Gim. "N.G.Lupu"- Arsura. Inainte de inceperea cursurilor, printr-un efort personal , am slefuit si dat cu lac scaunele si pupitrele din clasa, schimbandu – se total aspectul clasei. Totul pentru ca micutii sa poata incepe anul scolar intr-un ambient placut si modern", a declarat Ginu Ciobanu, cel care face parte din personalul contractual din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi.

La aceasta initiativa s-a implicat si huseanul Sergiu Boeru, care a donat un mobilier tip soldat pentru depozitarea materialului didactic, o trusa medicala de prim ajutor si un stingator de incendiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img