joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: Conflictul dintre sindicat si conducerea Transurb, a esuat din nou

Distribuie:

Publicat:

Conflictul de munca dintre sindicat si conducerea SC Transurb Vaslui, firma aflata in subordinea Consiliuli Local care asigura transportul public de calatori, nu s-a rezolvat nici in acest moment.

Dupa ultimele negocieri, partile implicate nu au ajuns la niciun consens, ba mai mult decat atat, liderul de sindicat, a anuntat ca va intra in greva foamei pana cand vor fi solutionate doleantele salariatilor. 

"Motivele sunt aceleasi de acum jumatate de an. In primul rand nu avem contract de munca, nu ni se acorda cele opt ore de munca zilnic, venim si stam 8-9 ore la serviciu si figuram cu 6-7. Se taie pauzele dintre curse, se taie incepand cu  luna februarie a anului curent. Toti oamenii sunt nemultumiti, acum unii au semnat pentru greva, altii nu. Sunt unii care castiga peste 2.000 de lei, dar majoritatea castiga 1.400 -1.500 lei", a precizat  Vasile Ionita, liderul de sindicat.

In contrareplica, reprezentantii Transurb Vaslui ii respecta dreptul la greva, insa il acuza pe sindicalist ca isi urmareste doar interesele personale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img