vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Cupa Radical Grup la sah

Distribuie:

Publicat:

In perioada 16-18 decembrie, Scoala “Vasile Alecsandri” organizeaza cea de-a doua editie a Cupei Radical Grup la sah, la care participa peste 100 de sportivi din Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Targoviste, Iasi, Buzau si Piatra Neamt.

Competitia va avea doua turnee. La turneul A, dedicat sportivilor cu varsta peste 18 ani, sunt inscrisi peste 50 de competitori, iar la turneul B participa peste 30 de concurenti din Vaslui si Barlad. Printre participanti se numara si cinci concurenti din R.Moldova, dar si patru maestri internationali.

“Multumim partenerului principal, domnului Ionel Sandu, care se implica in promovarea tinerilor sahisti vasluieni in acest concurs. Speram in reusita turneului, care se regaseste in calendarul Federatiei Romane de Sah, iar rezultatele vor fi omologate de Federatia Internationala. Competitia se va desfasura pe parcursul a sapte runde, iar la final, primii trei clasati la fiecare categorie vor primi premii constand in cupe, medalii, diplome si bani”, a declarat Constantin Grosu, organizatorul turneului.

Arbitrul concursului este Dinu Ioan Necula, ofiter FIDE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img