marți, 19 martie, 2024

Vaslui: DEPUTATUL „ STROPITOARE” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 In România cu ceva bănuți si un pic de imagine ( la nivel local) ajungi politician. Odată instalat pe un loc călduț in Parlament singura lor preocupare este doar sa își încaseze venitul si , mai nou, sa explice jurnaliștilor nepregătiți cum este cu legile in țara aceasta.         
Corneliu Bichinet, deputat PMP de Vaslui a găsit din nou un mod de a face județul nostru cunoscut la rubrica „ așa nu”. Întrebat care este explicația pentru votul negativ pe care l-a dat proiectului de lege  care obliga toți administratorii clădirilor să instaleze sprinklere (instalații de apă) ca măsură de siguranță, în caz de incendiu, răspunsul este halucinant.                                        
 „ Dacă acum credeți ca putem stinge incendiile cu stropitori va înșelați. Am condus 12 ani un județ, județul Vaslui si am răspuns si de școlile din județ. Nu se mai operează cu stropitori decât pe TARLALE, atunci când se treiera grâul. Când vrei sa protejezi o instituție, oameni, de incendiu , de chestiuni care duc spre calamitate, nenorociri trebuie o dotare tehnica corespunzătoare. Eu știu foarte bine ce am votat. Pentru ca in țara noastră sa nu se mai întâmple astfel de nenorociri. Legea prevede foarte clar ce aparatura trebuie si nu cu stropitorile. Votul nu se explica, așa am considerat eu” si-a încheiat minunata declaratie politicianul vasluian.     
                                                                                                                                                           
 E adevărat ca sprinklerele seamănă cu niște stropitori, dar acestea sint instalate pe tavanul camerelor si in caz de incendiu acestea se declanșează automat fiind legate la rețeaua de apa. Si in România exista hoteluri, Sali de conferințe dotate cu astfel de dispozitive. Va sugeram când va duceți in deplasări oficiale sa aruncați o privire si pe tavan. Ați rămâne plăcut surprins sa vedeți ca „ stropitorile” lor merg si in afara tarlalei. Pe cuvant de onoare! 

 

sursa video: Viral Videos

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img