vineri, 26 aprilie, 2024

Vaslui : DGASPC sesizeaza DIICOT in cazul celor doi copii disparuti mai multe zile

Distribuie:

Publicat:

Cazul celor doi copii care au fost dati disparuti la sase zile dupa ce au plecat de acasa ajunge in atentia DIICOT, dupa ce autoritatile locale le-au dat de inteles asistentilor sociali ca cei doi copii ar fi fost folositi ca sclavi de catre parinti.

In momentul in care au fost gasiti, copiii le-au marturisit politistilor ca nu vor sa se intoarca in familie deoarece au fost pusi la munca grea, batuti si neingrijiti.

„Copiii au fost adusi de politie intr-un centru si sunt plasati in regim de urgenta. S-a facut evaluarea in teren. Se va face plangere la DIICOT pentru exploatarea prin munca" a declarat pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al DGASPC Vaslui, Irina Campeanu.

Martorii spun ca este adevarat, micutii nu mergeau la scoala si erau pusi la munca. Mai mult decat atat, pentru ca nu se supuneau erau batuti si lasati neingrijiti.

Reamintim faptul ca in cursul saptamanii trecute, pompieri, politisti, jandarmi si localnici au fost mobilizati pentru cautarea acestor doi copii disparuti, la sase zile dupa ce au plecat de acasa. In cursul zilei de vineri, acestia au fost gasiti hoinarind pe camp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img