marți, 19 martie, 2024

Vaslui: Doi ciobani si-au rezolvat problemele cu parul. Unul dintre ei a murit-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un barbatul de 27 de ani l-a lovit cu un bat in cap pe rivalul sau care nu a fost suficient de atent. In timp ce victima sa agoniza, omul a sunat la 112 si apoi si-a anuntat familia ca a facut o nebunie. Si-a recunoscut fapta si a fost retinut pentru omor.

Un cioban din judetul Vaslui a vrut sa resolve un conflict mai vechi cu ajutorul unui par. Barbatul, un  tanar de 27 de ani, a fost retinut in seara zilei de duminica, 4 ocotmbrie, pentru omor, toate acestea dupa ce i-a curmat zilele unui coleg de breasla cu 20 de ani mai batran ca el. Conflictul dintre cei doi era unul de notorietate, iar in cursul zilei de ieri, scandalul dintre cei doi a luat amploare dupa ce oile li s-au amestecat.

Suspectul recunoaste fapta si marturiseste cum s-a intamplat totul:“S-au amestecat oile. Ale lui au venit la mine. I am zis de ce nu are grija de oi, sa am eu grija de oile lui?! El mi-a dat cu batul, m-am scapat pe mine. Eu l-am prins dupa cap, de bluza, am luat batul care.l avea cu el si din greseala i-am dat in cap”declara suspectul

 Zona s-a umplut de criminalistii care au facut masuratori si au luat probe de la fata locului. Rudele celor doi au venit intr-un sufelt la fata locului, crezand ca totul este o gluma. In cursul zilei de luni, 5 octombrie, tanarul va fi prezentat in fata magistratiolor cu propunere de arestare preventiva. El risca 25 de ani pentru omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img