vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Doi frati cercetati pentru talharie

Distribuie:

Publicat:

Doi frati din comuna vasluiana Danesti sunt cercetati de politistii vasluieni pentru savarsirea infractiunii de talharie. Unul dintre acestia a fost retinut pentru o perioada de 24 ore si prezentat instantelor de judecata cu propunerea de arestare preventiva. 

Politistii Sectiei 2 de Politie Rurala Vaslui au efectuat cercetari si au probat activitatea infractionala a doi frati – C. Marian, in varsta de 21 ani si C. Ionut, de 16 ani, ambii din comuna Danesti, banuiti de savarsirea infractiunii de talharie, fapta comisa in aceasta luna pe raza localitatii de domiciliu.

In fapt, in dimineata de 12.08.2015, un minor, in varsta de 16 ani, din comuna Danesti se deplasa cu o caruta pe raza satului Bereasa din comuna Danesti. Caruta era tractata de o cabalina, iar un manz se deplasa pe langa aceasta.

In momentul in care minorul a trecut prin fata locuintei celor doi frati, acestia l-au oprit si i-au reprosat unele datorii pe care le avea tatal minorului fata de ei. Tanarul de 21 ani l-a lovit pe minor cu pumnul in zona fetei, iar apoi i-a cerut fratelui sau sa prinda manzul. Ulterior, cei doi frati au luat manzul si l-au dus in curtea locuintei lor specificand ca il vor inapoia in momentul in care tatal victimei isi va plati datoriile.

Manzul a fost recuperat si predat partii vatamate.

C. Marian a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva. Tanarul este cunoscut cu antecedente penale. De asemenea, fata de C. Ionut, Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui a dispus masura controlului judiciar.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui si a emis pe numele lui C. Marian mandat de arestare preventiva pe o perioada de 20 zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img