miercuri, 24 aprilie, 2024

VASLUI: Eforturi pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Isabel BOGDAN si subprefectul Mircea GOLOGAN au participat, alaturi de secretarul de stat din Ministerul Energiei, Andrei MAIOREANU, presedintele CJ, Dumitru BUZATU, si vicepresedintele CJ, Ciprian TRIFAN, la o intalnire cu presa, unde au prezentat situatia la zi cu privire la remedierea defectiunilor la reteaua electrica, provocate de ninsorile abundente de vineri, 21 aprilie.
 Acestia au sustinut ca se fac eforturi pentru realimentarea la retea a tuturor consumatorilor afectati, precizand ca, tinand cont de dimensiunea dezastrului, o situatie de acest gen nu am mai avut loc demult la nivel national.
 ”Vrem ca populatia sa inteleaga ca facem tot ce ne sta in putere pentru a facilita accesul acestor echipe, astfel incat, in timpul cel mai scurt cu putinta sa nu mai fie consumatori fara energie electrica”, a spus Dumitru BUZATU.
  30 aprilie este termenul stabilit pentru remedierea defectiunilor la reteaua de alimentare cu energie electrica si 5 mai este data pana la care  toti consumatorii de energie electrica vor beneficia de electricitate.
  ”Ceea ce vrem ca populatia sa inteleaga este ca situatia este sub control. Autoritatile s-au implicat foarte bine, iar prin prezenta mea la Vaslui, ca reprezentant al Ministerului Energiei, nu am facut decat sa ma asigur ca se intervine cum trebuie. Trebuie sa depasim cu bine aceasta perioada si eu o sa ma asigur ca termenele stabilite astazi vor fi respectate”, a  conchis secretarul de stat, Andrei MAIOREANU.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img