marți, 23 aprilie, 2024

Vaslui: Fair Play-ul, sarbatorit prin stafete si dans

Distribuie:

Publicat:

La sfarsitul saptamanii, la Vaslui, a avut loc editia a XVI-a a Festivalului International de stafete, parcursuri aplicative si dans “Fair-Play”, competitie derulata de Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti (AJSPT) si Colegiul Economic “Anghel Rugina”, in parteneriat cu Palatul Copiilor, Liceul ”Ion Mincu”, Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Scolar Judetean si Primaria Vaslui.

Si editia din acest an s-a bucurat de o larga participare. Peste 1.500 de copii si tineri din Romania, Ucraina, Bulgaria si Moldova au concurat in fata juriului.

Ca de obicei, Colegiul Economic “Anghel Rugina” a fost gazda competitiei, iar Federatia Romana Sportul Pentru Toti si AJSPT Vaslui au premiat castigatorii, pe categorii de varsta.

“Festivalul a fost gandit ca o competitie de tip cultural-artistic-sportiv, ca o activitate ce incearca sa promoveze miscarea prin dans. Este o incercare de a le inocula copiilor gustul pentru frumos, de a-i ajuta sa se dezvolte armonios din punct de vedere fizic, prin alte metode decat cele traditionale, din ora de educatie fizica. Le multumim tuturor celor care au contribuit la desfasurarea acestui festival si tuturor celor care au participat”, a declarat profesorul Cristian Anusca-Doglan, coordonatorul evenimentului.

Festivalul “Fair-Play” este al doilea ca importanta, dupa Festivalul “Prietenia”, ambele avand-o ca initiatoare pe inimoasa profesoara Elena Anusca-Doglan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img