joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: Galben-verzii au maturat pe jos cu adversarii

Distribuie:

Publicat:

FDR Tutova a facut doar act de prezenta la Vaslui. Lidera ligii a patra a avut o pofta nebuna de fotbal, iar galben-verzii au zburdat pe teren, invingand cu scorul de 14-0. Au avut nevoie de o repriza pentru a constientiza ca pot obtine maximum de la acest meci. Scorul a fost deschis relativ repede, oaspetii rezistand fara gol doar opt minute. Bogdan Morosan este eroul primei parti, cu patru reusite. Atacantul, calit prin ligile superioare, a avut eficacitate maxima, orice sut la poarta transformandu-se in gol.

In partea a doua a existat pe teren doar ASS FC Vaslui, echipa din Tutova iesind cu greu din propria jumatate de teren, astfel ca portarul Badit a avut viata usoara.

Ionut Cezar (3 goluri), Catalin Solomon si Andrei Palade (cu cate doua goluri) sunt remarcatii celei de a doua parti, in care au mai inscris Morosan si Alin Abuzatoaie.

Cu acest rezultat, ASS FC Vaslui isi consolideaza pozitia de lidera a ligii a patra, avand 32 de goluri marcate si doar 7 primite in cele sase etape disputate.

Pentru vasluieni urmeaza doua deplasari consecutive, la Falciu si Puscasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img