vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui, gazda Olimpiadei Naționale de Lingvistică-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ieri, Instituția Prefectului-județul Vaslui a fost reprezentată de directorul Cancelariei, Andreea CEPOI, la Târgul Proiectelor Comunitare, eveniment organizat de World Vision România, in parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui.

În cadrul acestei manifestări s-au oferit mai multe distincții celor care au realizat sau au făcut posibilă realizarea celor mai reprezentative proiecte, susținute de World Vision România.

Târgul Proiectelor comunitare a reunit beneficiari și parteneri, copii, tineri și adulți care s-au implicat activ în proiectele specifice desfășurate de Fundația World Vision România în sectoare precum educația, societatea civilă, protecția copiilor și tinerilor, dezvoltare economică și parteneriate cu biserica locală. Participanții au putut vedea lucruri frumoase realizate de copiii din comunitățile rurale, le-au fost prezentate modele de cetățenie activă și proiectele scrise și implementate de membrii comunităților, precum și o expoziție de produse alimentare tradiționale românești, realizată de fermierii din proiectele de dezvoltare economică și agricolă World Vision România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img