joi, 2 mai, 2024

VASLUI:“Handbalul in scolile de la sate” a ajuns la final

Distribuie:

Publicat:

Sala de sport a LPS Vaslui si Sala Sporturilor au gazduit etapa judeteana a proiectului “Handbalul in scolile de la sate”, la care au fost selectati 35 de baieti si 49 de fete de la scolile gimnaziale din zonele Vaslui, Husi, Barlad, Negresti, Zorleni si Murgeni.

“Am reusit sa descoperim 49 de fete si 35 de baieti cu potential, care au concurat la etapa judeteana. Acestia au participat la diferite probe, de la masuratori, probe de control, structuri tehnico-tactice si de joc, pana la discutii individuale cu cei care pot fi viitori elevi ai clasei de handbal de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui”, a spus Liviu Gugles, presedintele AJH Vaslui, castigatorul unei finantari nerambursabile, gratie programului de finantare a activitatilor sportive de masa implementat de Consiliul Judetean.

“Ne dorim sa descoperim noi talente, fiindca in ultimii ani au fost adusi multi elevi de perspectiva din mediul rural catre echipele de juniori de la liceul nostru. Participantii la etapa judeteana au beneficiat de masa si tricouri cu sigla proiectului. Ne dorim sa selectionam cat mai multi elevi din cei peste 80 de invitati sa participe la turneul judetean”, a mai spus profesorul Gugles.

In buna derulare a proiectului, AJH Vaslui a fost sprijinita de Inspectoratul Scolar Judetean, LPS Vaslui, prin catedra de handbal, si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img