marți, 19 martie, 2024

VASLUI, HUSI si BARLAD : “Bursa generala a locurilor de munca”

Distribuie:

Publicat:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui va organiza vineri, 07.04.2017 “Bursa generala a locurilor de munca”
Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au sansa de a intra pe piata muncii la Bursa generala a Locurilor de Munca, ce va avea loc in data de 07 aprilie 2017 la sediul Centrului de Resurse Judetean pentru Asistenta Educationala, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la Cantina de ajutor social, strada Stefan Procopiu nr.7 din Birlad si Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Husi.
Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.
BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta, sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.
Agentii economici care vor participa la BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.
Pentru rezervarea standurilor agentii economici interesati se pot adresa: 
– pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter sau fax: 0235/317717;
– pentru Birlad: la sediul ALOFM Birlad din str. B-dul Epureanu, nr. 8, tel: 0235/419280
– pentru Husi: la sediul ALOFM Husi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, tel: 0235/481720

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img