marți, 19 martie, 2024

VASLUI: Incendii de autoturisme

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “ Podul Inalt” al judetului Vaslui, au intervenit pentru localizarea si lichidarea a doua incendii produse la autoturisme, astfel:

@la ora 0950, pompierii militari din cadrul Detasamentului Vaslui au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism din municipiul Vaslui, strada Nicolae Balcescu.. Pompierii militari au intervenit cu o autospeciala de stins incendii.   In momentul sosirii la fata locului, incendiul se manifesta in interiorul portbagajului, cu posibilitate de extindere la intreg autovehiculul si la alte doua masini parcate in apropiere. Flacarile au distrus tapiteria interioara din portbagaj si au degradat luneta autovehiculului. Cauza probabila o reprezinta jarul provenit de la o tigara;

@al doilea incendiu a fost anuntat la ora 1155, cand,  un apel primit prin intermediul numarului de urgenta “112”,  anunta izbucnirea unui incendiu la un autoturism, parcat in curtea unei locuinte, din localitatea Iaz, comuna Solesti. Imediat la fata locului s-a deplasat Detasamentul Vaslui cu o autospeciala de lucru cu  apa si spuma si cinci subofiteri. Incendiul a fost lichidat in limitele gasite, fara ca acesta sa se extinda si la locuinta aflata in imediata vecinatate.  Flacarile au distrus instalatia electrica, elementele din cauciuc din compartimentul motor si au degradat acumulatorul, vopseaua de pe capota si bordul autoturismului. Cauza probabila o reprezinta un scurtcircuit la un cablu electric defect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img