joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Inchisoare dupa ce a facut sex cu o copila de doar 12 ani

Distribuie:

Publicat:

 

Nelu Marian Anghel, un tanar in varsta de 30 de ani, din comuna Zorleni, judetul Vaslui, este trimis in judecata sub acuzatia a 3 infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata si a uneia de loviri si alte violente, dupa ce si-ar fi luat ca amanta o copila in varsta de doar 12 ani.

 

Procurorii barladeni il acuza pe barbat ca de mai bine de doi ani, a inceput o relatie nefireasca de iubire cu o minora, din aceeasi localitate, care s-a consumat atat la domiciliul sau cat si la cel al unchiului sau care este concubinul mamei fetitei, acolo unde femeia locuieste cu cei 5 copii ai sai.

 

La un moment dat, copila a refuzat sa-l mai vada, motiv pentru care a batut-o pana cand a ajuns la spital cu leziuni serioase.

 

Povestea de iubire dintre cei doi era inca din 2016, cand tanarul, recent intors din Germania a mers in vizita la unchiul sau, acolo unde minora impreuna cu mama si fratii ei, locuiau.

 

O luna mai tarziu, dupa cum noteaza si procurorii in rechizitoriu, cei doi au facut sex in locuinta unchiului tanarului, insa fetei i s-a facut rau si sangera puternic, motiv pentru care mama acesteia a alertat ambulanta.

 

Interventia medicilor de pe ambulanta a alertat si vecinii, si indirect pe tatal copilei , aflat in inchisoare, care a depus plangere impotriva tanarului pentru infractiunea de viol. Chiar si asa, individual a continuat sa intretina raporturi sexuale cu minora.

 

Aceiasi procurori noteaza faptul ca, in data de 28 ianuarie 2018, tanara, care la acel moment era institutionalizata in Centrul "Respiro" Barlad din cadrul DGASPC Vaslui, a obtinut un bilet de voie sa iasa. A comandat un taxi si s-a deplasat pana in zona statiei CFR Zorleni, acolo unde s-a intalnit cu individul. Impreuna s-au deplasat din nou la casa unchiului pentru a intretine raporturi sexuale, insa acesta a sunat la 112 si a alertat politia, care s-a deplasat imediat la imobil. In momentul sesizarii politistilor la poarta, tinerii aproape dezbracati au fugit si au mers la un consatean, pe care l-au rugat sa-i gazduiasca. Ramanand acolo, tinerii au intretinut din nou raporturi sexuale.

 

Astfel, tanarul Nelu Marian Anghel este judecat pentru o infractiune de act sexual cu un minor care nu a implinit varsta de 13 ani, in forma continuata, dar si o infractiune de lovire sau alte violente.

Daca judecatorii il vor gasi vinovat, tanarul risca o pedeapsa de pana la 7 ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img