marți, 19 martie, 2024

UPDATE VASLUI: El este nepotul care si-a ucis bunica – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Acesta este Daniel Bacu, in varsta de 21 de ani, cunoscut cu afectiuni psihice. Tanarul este principalul suspect in cazul mortii bunicii lui, de 78 de ani, din Gura Bustei, o suburbie a municipiului Vaslui.

Descoperirea macabra a fost facuta de niste vecini. Nemaivazand-o pe batrana, acestia au fost intrat in locuinta si i-au gasit trupul neinsufletit, cu rani in zona capului.

STIREA INITIALA:Un elev al Liceului “Ion Micu” din municipiul Vaslui, domiciliat in suburbia Gura Bustei, este principalul suspect intr-un caz de crima. El este banuit ca si-ar fi ucis bunica in varsta de 78 de ani, care avea grija de lui, parintii fiind plecati la munca in strainatate.

Trupul neinsufletit al femeii a fost descoperit de vecini, care, nemaivazand-o pe batrana, au intrat in casa. Aceasta era moarta si prezenta urme de violenta la nivelul capului. Tot ei au sesizat autoritatile, prin apel la numarul unic de urgenta 112.

Conform datelor anchetatorilor, elevul agresor e cunoscut cu anumite probleme de ordin psihic, avand chiar si un certificate de handicap. Politistii au dispus ca adolescentul sa fie internat la sectia de psihiatrie, pentru a se putea stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul producerii faptei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img