joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: June și Chiorean merg la Turul de Elită

Distribuie:

Publicat:

Reprezentativa Under 17 a României s-a calificat la turul de Elită în ciuda înfrângerii din ultima partidă, scor 0-1, cu Austria.

România a obținut o victorie (2-1 cu Lituania), o remiză (0-0 cu Luxemburg) și o înfrângere (0-1 cu Austria) în cadrul grupei a 10-a de calificare.

Tricolorii își vor afla adversarele din cadrul Turului de Elită pe 6 decembrie, când va avea loc tragerea la sorți, la Nyon. România s-a clasat pe locul 2 în grupă, cu patru puncte acumulate. Liderul grupei este Austria, care a câștigat toate cele trei meciuri.

La această calificare au contribuit și vasluienii Auraș June și Marcel Chiorean. Fotbaliștii pregătiți de Cornel Cracea au lăsat o impresie bună. June a fost cel mai bun jucător din naționala lui Sorin Colceag în partida cu Austria.

Echipele care s-au clasat pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care s-au clasat pe locul 3 în cele 13 serii din această prima fază s-au calificat la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European.

Clasamentul grupei: 1. Austria 9p (5-1), 2. România 4p (2-2), 3. Lituania 3p (3-5), 4. Luxemburg 1p (2-4).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img