vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: La 29 de ani dupa adoptie, un tanar vrea sa-si gaseasca familia

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a fost abandonat la nastere si apoi adoptat de o familie din judetul Prahova, un tanar vrea sa-si cunoasca familia naturala. Stie doar ca mama sa era din judetul Vaslui si ca ar avea mai multi frati.

Cristian Tudor are 29 de ani si locuieste in Mizil, insa asta dupa ce a fost adoptat dintr-un „Leagan de Copii” din Bucuresti. Din relatarile familiei adoptive, el a fost dat la camin imediat dupa nastere iar mama sa naturala ar fi decedat la putin timp dupa ce l-a nascut. Stie doar ca ar avea mai multi frati, iar tatal sau ar fi avut varsta de aproximativ 40 de ani in momentul in care l-a dat spre adoptie. Tot familia adoptiva i-a spus ca familia sa ar putea fi din Vaslui.

Mesajul de la tanarul adoptat:

„Buna ziua, ma numesc Cristian Tudor (Cristea dupa adoptie) , nascut in 23 Mai 1988. Am fost dat la camin de copii din Bucuresti la putin timp dupa nastere. Mama naturala a decedat in urma nasterii, se numea Elena iar tatal Ion Tudor.

Am fost adoptat la varsta de 2 ani de o familie excelenta din Prahova. Am aproape 2 ani de cand incerc sa aflu ceva mai mult despre cei care imi poarta acelasi sange (din ce mi-a spus mama adoptiva, as avea mai multi frati).

Mama naturala era din Vaslui, iar tatal natural lucra ca sofer… Va multumesc din suflet daca puteti sa-mi dati o mana de ajutor.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img