marți, 19 martie, 2024

Vaslui : Marea nerealizare a primarului Vasile Paval

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii cu venituri modeste nu au posibilitatea de a se răcori sau a înota în municipiul reşedinţă, în condiţiile în care ştrandul primăriei este închis de aproape cinci ani. Bazinul a fost inchis dupa ce un copil s-a inecat. Si asta tot din cauza incompetentei celor de la primarie. Dupa cum ii este stilul, afaceristul Vasile Paval, a ordonat atunci ca gunoiul sa fie ascuns sub pres si asa a ramas. Un copil a murit, iar Vasile Paval si-a vazut linistit de ciolan. Adâncimea foarte mare pentru aproape jumătate din bazinul de înot la dimensiuni olimpice reprezintă în continuare problema cea mare pentru autorități. Primarul Vasile Paval a declarat că nu a găsit o firmă cu care să încheie un contract pentru a asigura serviciile de supraveghere a celor care intră în bazinul cu o adâncime de 5,8 metri pe aproape jumătate din suprafața sa. În realitate lucrurile stau cu totul altfel. Dacă pesedistul Vasile Pavăl nu a găsit o modalitate care să îi aducă profit de pe urma ștrandului, problema a fost abandonată. Reprezentantii Primariei Vaslui afirma ca nu pot micsora volumul apei, prin reducerea adâncimii pe acea porțiune de 5,8 metri deoarece aglomerația mare din bazin ar conduce la alterarea parametrilor apei și atunci nu ar mai corespunde din punct de vedere al calității. Plecat în deplasări sau concedii de 12 ori pe an este clar că Vasile Pavăl nu dă mare atenție problemelor din oraș. 

Vasluienii sunt nevoiti sa se inghesuie in micile piscine private 

Dacă bugetul nu le-a permis sa dea o fuga pana la mare sau la munte, cei care au rămas în orașul  încins își petrec timpul liber la piscinele private. 

Mihai şi prietenii lui n-au ajuns la mare, dar nu se mulţumesc nici cu o baie la piscină deoarece este mare aglomeratie, iar bazinul destul de mic. “Mizeria şi gunoaiele de la ștrand le vede cineva? A făcut ceva vreodată marele primar pentru tineri? Uitaţi ce frumos e! Flori, panseluțe şi cam atât”, spune Mihai, un tânăr din Vaslui. Cum afaceristul pesedist Vasile Paval nu este interesat de soarta vasluienilor si a orasului, oamenii sunt obligati sa scoata bani din buzunar. În municipiul Vaslui este o singura piscina în aer liber. 

O familie cu doi copii va plăti peste 70 de lei pentru intrare şi şezlonguri. Mâncarea costă și ea. Băuturile la fel. Pentru cei care iubesc înotul există un singur bazin în incinta unui centru comercial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img