marți, 19 martie, 2024

VASLUI:Masini deblocate din nameti

Distribuie:

Publicat:

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui au intervenit, in ultimele 24 de ore, pentru deblocarea a mai multor autoturisme ramase inzapezite in care se aflau mai multe persoane, printre care si minori.

Trei persoane, printre care si un copil, au fost salvate de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Gagesti, dupa ce au ramas blocate cu o autoutilitara pe drumul judetean (DJ) 244B.

Alte doua autoturisme, cu cinci persoane, au ramas izolate pe camp, tot din cauza sulurilor de zapada formate pe sosea, intre localitatile Suletea si Floreni. In acest caz, au intervenit utilajele de deszapezire de la LDP Vaslui.

Societatea de Lucrari Drumuri si Poduri SA a actionat si pentru salvarea altor patru persoane blocate cu masinile intre localitatile Muntenii de Sus si Tanacu.

Un alt autoturism, din judetul Olt, a ramas blocat intre localitatile Arsura si Ghermanesti. Autoritatile locale l-au preluat pe sofer si l-au cazat la un localnic din Arsura.

In localitatea Duda, o autospeciala cu senile si o autofreza de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au venit in sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta pentru preluarea unei persoane inconstiente. Cazul a fost rezolvat cu sprijinul autoritatilor locale.

De asemenea, un tanar de 18 ani, gasit cazut pe o strada din municipiul Barlad din cauza consumului de alcool, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img