joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui: Miruna Lupascu a obtinut prima medalie la un Campionat Mondial

Distribuie:

Publicat:

CS ”Liga de Est” Vaslui a punctat la Campionatul Mondial de taekwon-do de la Dublin (Irlanda) si prin Miruna Lupascu. Vasluianca a avut o contributie importanta la medalia de argint obtinuta de Romania, la proba spargeri forta, junioare.

”A fost foarte frumos. A fost primul meu Campionat Mondial. Pot sa spuna ca sunt mandra de ceea ce am facut la Dublin. Este loc de mai bine, dar ma mandresc cu realizarile mele. Datorita sustinerii permanente a antrenorilor, parintilor si prietenilor, am avut rezultate foarte bune. Imi doresc sa evoluez in continuare pentru Romania si sa particip la cat mai multe probe. Ma pregatesc cu seriozitate la fiecare antrenament, ca si cum maine ar fi o competitie oficiala”, a spus Miruna Lupascu.

Anul trecut, sportiva devenea, in premiera, campioana europeana, cu echipa, la tehnici speciale: ”Nu regret ca practic acest sport. Doar daca esti acolo, poti explica sentimentele pe care le traiesti intr-o competitie. Taekwon-do-ul mi-a adus atatea satisfactii, incat pot spune ca e o a doua familie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img