joi, 28 martie, 2024

UPDATE: Copilul din BACANI disparut de acasa, gasit mort intr-o albie de rau-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:In aceasta dimineata echipajele de interventie au revenit in localitate si au reinceput cautarile, tinand cont de toate ipotezele vehiculate ca ar fi putut conduce la disparitia minorului.  Astfel, au fost verificate haznalelor,  fantanele,  liziera de salcami din apropiere,  cursul de apa si toata zona adiacenta localitatii.  Din nefericire, dupa circa o ora de cautari in albia inghetata a raului Bogdana, sub un bloc de gheata a fost gasit trupul neinsufletit al minorului si scos la suprafata de catre scafandri militari.

  Activitatea de cautare a fost coordonata de catre presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, prefectul judetului Vaslui,  Andrei Puica.

UPDATE:Astazi dimineata cel mic a fost insa gasit mort in albia unui rau din apropiere

Noapte alba in localitatea vasluiana BALTATENI, comuna Bacani, acolo unde sute de oameni cauta un copil de 3 ani jumatate, inca de joi de la pranz. Baiatul a ramas nesupravegheat pret de cateva minute si, in timp ce toti il credeau in curtea vecina, la bunici, a disparut. Familia si rudele l-au cautat zadarnic ore in sir prin tot satul si, intr un final, au anuntat autoritatile. Nici urma insa de copil, pana la aceasta ora. Toti spera ca acesta sa mai fie gasit in viata, poate in casa vreunui localnic, dar se gandesc si la ce e mai rau.

Forte impresionante pentru a gasi puiul de om

Zeci de pompieri, jandarmi, politisti si localnici s-au mobilizat exemplar in a-l gasi pe baiat. Au fost adusi caini de urma, echipamente de termoviziune, scafandrii au periat albia unui rau inghetat din apropierea locuintei parintilor, iar cu un utilaj a excavat o veche fosa septica, acolo unde ar fi putut sa cada copilul. S-au format mai multe echipe, care au periat toate ulitele si dealurile din imprejurimi, dar si cimitirul din sat. A fost o desfasurare de forte impresionanta, insa nici urma de copil. Familia spera ca el sa fie gasit in viata, desi sansele se reduc pe masura ce orele trec. Oamenii se gandesc ca nu ar fi exclus ca vreun localnic sa-l fi gasit pe drum si sa-l fi adapostit sau ca micutul sa fi fost rapit. Cu totii se roaga pentru un miracol.

 Joi,4 februarie, dupa –amiaza, dupa ce s-a intors de la camin, impreuna cu fratele sau geaman, Sebastian a iesit in curte si, cand toti credeau ca el este in casa vecina, la bunica, s-a facut nevazut. Mama a fost cea care si-a dat seama ca acesta lipseste si a dat alarma. Impreuna cu prietenii si vecinii, copilul a fost cautat pe la vecini, prin fantani , toalete sau beciuri, in tot satul. Abia dupa 4 ore, oamenii au sunat la 112.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img