vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Nu i-a iesit nici de data asta: Deputatul barladean, Olteanu, joaca pe o mana moarta. Liderul national cere alegeri corecte. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Lovitura dura pentru taraba asa-numitilor penelisti vasluieni. Deputatul Daniel Olteanu a dat cartile pe fata si a recunoscut in fata colegilor ca a fost impus de partid la alegerile parlamentare, afirmand ca a fost sunat de insusi fostul președinte, Alina Gorghiu. In dupa amiaza zilei de vineri, 10 martie, la Centrul de Afaceri Vaslui a avut loc o intalnire formala la care a participat si liderul national Raluca Turcan, dar si secretarul Cristian Busoi. Dupa dorinta unei fractiuni PNL din zona Barladului, in speta, deputatul Daniel Olteanu, si cativa primari care executa ordinele lui Dan Marian Marian si a clicai sale, intalnirea ar fi trebuit sa se transforme intr-o sedinta in care sa se formeze o comisie PROOLTEANU. Insa, din pacate, pentru acet grupulet, sustinatorii doctorului Nelu Tataru, actualul presedinte interimar al partidului, au sosit la aceasta intalnire si au luat cuvant. Moment in care liderul bucurestean a inteles, de fapt, ce se intampla in sanul PNL Vaslui si ca a fost pur si simplu mințit de Olteanu si Nelu Balan.

Fiind pusa in fata faptului implinit, Raluca Turcan, presedintele PNL, a afirmat in fata celor prezenti ca dorinta ei este ca alegerile din organizatie sa fie facute conform regulamentului si sa fie niste alegeri libere si,  bineinteles, CORECTE, fara presiuni si alte complicatii. Totodata, liderul national a afirmat ca a observat faptul ca in filiala s-au format doua tabere. Una a deputatului Daniel Olteanu ce reprezinta o fractiune a unor zone din partea Barladului si una a actualului presedinte Nelu Tataru, formatiune in care se afla inclusiv primarul municipiului Barlad, dar si importante organizatii de la nivelul judetului.

“In momentul de fata, exista o sansa, cea a alegerilor interne corecte. Depinde de PNL daca o valorifica, e posibil ca unii sa nu doreasca asta. Este decizia lor, dar rugamintea mea pentru toata lumea este ca, atunci cand se iau anumite decizii in PNL, sa se gandeasca la ceea ce asteapta oamenii de la PNL, iar mesajul acesta este si pentru Vaslui si pentru restul tarii. (…) La Vaslui, este o filiala in care exista, deopotriva, tensiuni si competitie, iar eu cred ca, la finalul perioadei de alegeri interne, echipa care va rezulta va fi una puternica, unita si preocupata de interesul”, a declarat Raluca Turcan.

Referindu-se la tensiunile din filiala vasluiana, liderul PNL a spus ca va sustine o competitie corecta si transparenta si ca nu se situeaza de partea niciunei tabere.

“Ma situez de partea PNL, nu sunt parte in nici o fractiune, aripa sau aripioara a PNL. Sunt un om care a muncit enorm in PNL si care de fiecare data inainte de a astepta si a cere ceva PNL, a dat foarte mult. Inclusiv in perioada in care eram in dezacord cu presedintele organizatiei judetene in care eu am activat, am muncit om cu om, pentru fiecare vot pe care l-am obtinut. Asa ma raportez la toata lumea, chiar daca sunt unele decizii care te nemultumesc, datoria ta este fata de PNL. Datoria fiecarui membru din echipa trebuie sa fie fata de partid”, a declarat Turcan intr-o conferinta de presa.

Prezent, de asemenea, la Vaslui, secretarul executiv al PNL, Cristian Busoi, si-a cerut scuze in fata ziaristilor pentru comportamentul liberalilor vasluieni, care in timp ce conducerea centrala a partidului sustinea conferinta de presa, tipau si isi adresau injurii. Busoi a afirmat ca “uneori spritele sunt mai aprinse, iar pasiunile sunt mai puternice decat ratiunea” si si-a manifestat speranta ca membrii PNL Vaslui sa gaseasca in final o cale de intelegere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img