luni, 18 martie, 2024

Vaslui : O femeie bauta a ajuns de doua ori intr-o zi la UPU dupa ce i s-a facut rau

Distribuie:

Publicat:

O femeie bauta, in varsta de 35 de ani, din Vaslui a fost dusa, marti, cu Ambulanta, dupa ce i s-a facut rau intr-un mijloc de transport in comun, la UPU, unde a devenit recalcitranta si a cerut sa plece acasa. I s-a facut din nou rau in statia de autobuz si a ajuns din nou la UPU, informeaza Mediafax.

Potrivit ISU Vaslui, o ambulanta a intervenit marti pe strada Calugareni, unde unei femei de aproximativ 35 ani i s-a facut rau intr-un mijloc de transport in comun. Victima a fost transportata la UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Reprezentantii ISU sustin ca aceasta a fost dusa in stare de semiconstienta si ca mirosea a alcool. Dupa ce medicii au ajutat-o sa isi revina, femeia a devenit recalcitranta si a cerut sa fie lasata sa plece acasa.

„Dupa circa 30 de minute a fost lasata sa plece spre casa, dar in statia de autobuz de la spital a cazut si a fost readusa la Unitatea de Primiri Urgente”, au mai transmis reprezentantii ISU Vaslui, care precizeaza ca femeii i se acorda din nou ajutor medical de specialitate.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img