marți, 19 martie, 2024

VASLUI: O femeie de 81 de ani din Tanacu a pierit carbonizata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Vaslui, impreuna cu membrii  Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casa din localitatea vasluiana Tanacu, comuna Tanacu.

In cursul noptii de vineri spre sambata, 25 februarie, in jurul orei  00:21  un apel sosit in dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. anunta faptul ca in localitatea Tanacu ,  comuna Tanacu, o casa este in flacari iar in interiorul  acesteia exista posibilitatea sa se afle proprietara locuintei.  Imediat,  au fost alertate fortele de interventie ale Detasamentului Vaslui,  precum si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitate. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de lucru cu apa si spuma, cu sase subofiteri  si o ambulanta S.M.U.R.D. cu echipaj de terapie intensiva mobila.

La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat la intreaga locuinta,  construita din pamant si la acoperisul  pe structura din lemn si invelitoare din tabla, pe o suprafata de circa 100 m.p.. Din nefericire, dupa lichidarea incendiului a fost gasit trupul carbonizat al proprietarei in varsta de 81 de ani.

Flacarile au distrus locuinta in totalitate, cu toate bunurile din interiorul celor trei camere (mobilier, aparatura electrocasnica, materiale textile, documente si altele), cel mai probabil imprejurarea determinanta care a condus la producerea incendiului a fost jarul cazut din soba.
                                                           

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img