marți, 23 aprilie, 2024

VASLUI:Pieton accidentat MORTAL.Batrana nu a avut nicio sansa

Distribuie:

Publicat:

Un pieton, in varsta de 71 ani, a fost accidentat mortal pe raza localitatii de domiciliu.  In cauza, politistii rutieri efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Astazi, la numarul de urgenta 112, a fost primita o sesizare cu privire la comiterea unui accident de circulatie pe raza comunei Valeni.

La locul producerii acestuia s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui si specialisti criminalisti, care, in urma cercetarilor efectuate, au stabilit urmatoarele:

J. Alexandru, in varsta de 22 ani, din comuna Muntenii de Sus conducea o motocicleta pe D.N. 24, pe raza localitatii Moara Domneasca, comuna Valeni, avand directia de deplasare Vaslui catre Iasi. La un moment dat a acrosat un pieton, in varsta de 71 ani, domiciliat in localitatea Moara Domneasca care se angajase in traversarea drumului fara sa se asigure. Urmare a leziunilor grave, victima a decedat la locul accidentului.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier”.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img