vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Pistoale cu aer comprimat ridicate de catre politisti de la un barbat de 37 de ani

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 37 de ani, din Vaslui, este cercetat de politistii vasluieni, sub aspectul comiterii infractiunilor de amenintare, nerespectarea regimului armelor si al munitiilor si contrabanda.  

Politistii din cadrul  Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au efectuat o perchezitie la domiciliul unui barbat din municipiul Vaslui, ocazie cu care au depistat si ridicat, in vederea cercetarii, doua pistoale cu aer comprimat, recipiente cu aer comprimat ce deserveau cele 2 pistoale, precum si munitie aferenta (proiectile din cauciuc).  

In urma cercetarilor efectuate,  politistii au stabilit faptul ca acesta nu poseda autorizare pentru detinerea armelor neletale, acestea fiind introduse in Romania, din Austria, fara respectarea prevederilor legale.

Barbatul este cercetat si cu privire la faptul ca, in dimineata zilei de 13 august a.c., conducand un autoturism inmatriculat in Austria, pe strada Stefan cel Mare din municipiul Vaslui, a sicanat si amenintat un alt participant la trafic.

In cauza sunt continuate activitatile de cercetare penala sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, urmand a fi stabilita si probata intreaga activitate infractionala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img