joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Politisti avansati in grad de Ziua Nationala-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLGOAN au onorat invitația conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, care a organizat o ședință festivă, pentru marcarea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.
 

Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Național, după care o serie de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne

Aceștia au fost apreciaţi pentru modul în care au înţeles să-şi îndeplinească atribuţiile profesionale, şi mai ales pentru modul de a fi ca poliţişti şi ca oameni. 

Atât prefectul judeţului, Eduard-Andrei POPICA, cât şi şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Doru Panțiru, şi-au exprimat aprecierile şi mulţumirile faţă de munca şi reuşitele poliţiştilor vasluieni, şi le-au transmis atât lor, cât şi familiilor acestora La mulţi ani cu ocazia Zilei Naţionale a României!

”Mulţumesc conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui pentru invitaţia de a participa la acest eveniment important, pe care îl sărbătorim împreună în preajma unui alt moment important pentru țara noastră: 1 decembrie-Centenarul Marii Uniri și Ziua Națională. Instituția Prefectului și Inspectoratul Judeţean de Poliţie sunt fiecare parte a unui organism important, mă refer la Ministerul Afacerilor Interne, şi, în felul acesta, contactul nostru este permanent. De asemenea, remarc eforturile pe care le depuneţi pentru stoparea fenomenului infracţional, eforturi ce trebuie fundamentate pe integritate, operativitate şi profesionalism. Vă felicit pentru modul în care v-aţi îndeplinit sarcinile de serviciu şi pentru integrarea în rândul comunităţii noastre ca un element de stabilitate şi siguranţă. Felicitări celor care au fost avansați în grad! Și fiindcă se apropie Ziua Națională a României vă transmit un sincer La Mulți ani!”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

În final au fost premiați polițiștii care s-au remarcat în competițiile sportive, organizate cu prilejul Zilei Naționale a României.

.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img