marți, 16 aprilie, 2024

VASLUI: POLITISTII AU ACTIONAT PENTRU PREVENIREA EVENIMENTELOR RUTIERE

Distribuie:

Publicat:

Politistii Serviciului Rutier Vaslui, in perioada 22-23.07.2017, au actionat pe linia depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a conducatorilor de   autovehicule care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice

La sfarsitul saptamanii, pe raza judetului Vaslui, politistii rutieri au actionat
pentru impunerea unui climat de siguranta si disciplina in randul tuturor conducatorilor auto, prin sanctionarea celor care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma actiunii, politistii au aplicat 12 de sanctiuni contraventionale participantilor la trafic care nu au respectat normele rutiere, in valoare totala de 7000 lei.

Totodata, au fost efectuate 200 de testari cu aparatul alcooltest, au fost retinute 3 permise de conducere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, au fost retinute 2 certificate de inmatriculare si au fost constatate 3 infractiuni la regimul circulatiei.

Astfel,  in cursul zilei de azi, politistii au oprit in trafic un autoturism condus de un tanar , de 20 de ani, cu domiciliul in municipiul  Vaslui care se deplasa  pe str. Ana Ipatescu, din municipiul Vaslui. In urma controlului efectuat s-a constatat faptul ca acesta emana halena alcoolica. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru infractiunea de conducerea unui  vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img